keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ellos S/S 2016 | Maistiaisia kevään uutuuksista

Joulun alla piipahdin tutustumassa Elloksen tulevan kevään uutuuksiin, joita oli esillä Aallon kodissa aivan Helsingin ytimessä, Finlandia-talon naapurissa. Aurinko paistoi joulukuulle epätavallisen kauniisti ja puiston nurmikot viheriöivät, joten keväisiä tunnelmia oli helppo vangita kuviin. 

Kevään sisustusuutuuksissa ripaus etnisyyttä tuo kontrastia vaaleaan rauhalliseen yleisilmeeseen. Merellisiä tunnelmia on aistittavissa raidoissa ja sinisävyisissä väreissä. Värimaailmassa on samaa keveyttä ja raikkautta kuin trendiväriauktoriteetti Pantonen kevään paletissa, jota hallitsevat pastelliset vaaleanpunainen Rose Quartz ja vaaleansininen Serenity, kumppaneinaan mm. vaaleaa turkoosia, harmahtavaa lilaa ja puhdasta sinistä. Värit solahtavat skandinaavisen vaaleaan sisustukseen vaivattomasti, olematta liian röyhkeitä ja brassailevia. Tyylikästä ja hillittyä, suomalaiseen makuun sopivaa. 

Kyllä sieltä mallistosta muutama tuote jäi vähäsen polttelemaan ja ihan hiukkasen mielikuvitusta kutittelee ajatus sisustuksen suuntaamisesta sinisiin veden sävyihin kesää kohti mentäessä. Kiitos Ellos ja pr-toimisto Marsaana! 

Soul

Serenity

La dolce vita







16 kommenttia:

  1. Tuo matto oli aivan ihastuttava, juuri sopiva meidän kotiin, olin jo sen unohtanut! Olipa hienoa juttuja Ellokselta tulossa ja ne Sara La Fountainin herkut, nam...: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kivoja pieniä herkkupaloja :) Matto kyllä hiukan polttelee, ei vaan ihan meidän nykyiseen tyyliin suoraan istu :(

      Poista
  2. Kelim maton huolisin oitis ja ne muutamat sinivalkoiset jutut mitä siellä oli. Mukavaa loppiaista Marika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan raikkaalta kyllä näytti sinivalkoinen! Kivaa loppiaista <3

      Poista
  3. Mä niin tykkään noista sinisistä yksityiskohdista <3
    Mukavaa loppiaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä tosi kauniita, kivan sävyinen sininen :) Rapsakkaa loppiaista Outi <3

      Poista
  4. Kiva postaus! Oli varmasti mielenkiintoista ihan etuajassa tutustua Elloksen kevääseen. Tuo matto on tosi nätti ja tyynytkin ihastuttavia. Ja tuo kassi! Sinistä siis tulossa. Jossakin vaiheessa, kun päästään saarimökkiä rempan jälkeen sisustamaan, niin Elloksen malleja pitää katsella. Kiitos esittelystä.
    Ps. Ja nuo herkut näyttävät suussasulavilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula :) Varmasti löytyy Ellokselta nyt kaikkea ihanaa merellisiin tunnelmiin. Tilaisuuden tarjoilut olivat Sara La Fountainin käsialaa, kivoja pieniä herkkupaloja.

      Poista
  5. Jostain kumman syystä en ole vielä ollenkaan katsellut tulevan kevään uutuuksia. Minulla on jopa alennusmyynnit jääneet väliin. Kotona suoritettiin kaapeissa ja komeroissa pientä tiivistystä ja inventaariota, joten kyllä tänne jotain uutta (pientä) mahtuisi, mutta taidan toistaiseksi hillitä itseni. Täällä loppiaista on vietetty lähinnä sisätiloissa, kun tuolla ulkona ei tarken juurikaan olla. Mukavaa "loppiaisen loppua" ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä bloggaaminen onkin siitä kiva hobby, että pääsee erilaisia ihanuuksia kuvaamaan eikä tarvitse omia nurkkia kaikilla täyttää ;) Minäkin yritän shoppailua hillitä, mutta kyllä nyt kovin houkuttelisi vähän uudistaa...

      Poista
  6. Harmi kun en ehtinyt mukaan tuonne. Välistä pitää tehdä töitäkin. Kivoja juttuja on tulossa keväälle. Mä niin jo odotan kevään tuloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ninhän se menee, että kaikkeen ei voi ehtiä. Sama täällä, kevään tuloa odotan minäkin.

      Poista
  7. Kauniiden tuotteiden lisäksi kiinnitin erityistä huomiota paikkaan, missä kuvat oli otettu. Tein viime kesänä Aallon-kodin tuntumassa istutustöitä. ;)

    VastaaPoista
  8. Heii! Osaisitko kertoa, että mistä tuon ihanan maton voisi löytää? Ellokseltako? Elloksen nettisivuilta en ainakaan löytänyt, vaikka kuinka yritin...
    Terveisin Rakastunut siihen mattoon ! ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) Matto on nimeltään muistaakseni Madison ja se on Elloksen. Näin sen Elloksen nettikaupassa tammikuussa, mutta nyt ei enää tosiaan löytynyt :( Olisikohan tämä ihanuus loppuunmyyty. Aivan ihana matto kyllä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!